Pages

Sunday, August 15, 2010

Mallorca ja maailma parim Otepää taaskord

Sellest peaks üks jube pikk postitus tulema, sest elu on mind sellise rõõmuga üle kuhjanud, et lausa raske on emotsioone kontrolli all hoida.
Woilaaa ja kunagi ammu läksingi Mallorcale, mis oli üleootuste.. eiei kauge kaarega väga palju üle ootuste parem, kui arvasin! Klaasilikult läbipaistev sinine meri, mahedad lained, kuum rannaliiv, palju meeletult ilusaid inimesi, ohtralt uusi tutvusi, vähe und, hommikuni kestvad meeletud peod, kõige kaunimad vaated ja päikeseloojangud, öised Burger Kingid ning värviliste majadega linnad, mu kuldne kolmik tantsulõvisid, minutimäng, kõrvetav päike, võrratu loodus ning silmipimestav nauding igast killukesest sellest reisist. Ma ei saa mainimata jätta Pille-Riini, Marti ja Treffneri poisse, nagu ka Infernot, Santa Poncat, Sun Beachi ning Green Hills'i. Saagu, mis saab, aga kunagi tahan ma kindlasti sinna tagasi minna!
Kruiisil
Junsu
Santa Ponsa
Minutimäng!!!
Paradiis

Õnnelik mina jõudsin õnnelikult 13 ja reedel tagasi, pakkisin asjad lahti ja kokku, haarasin Kadri peale ja põrutasin Otepää poole. Peale väikest Tartu peatust oligi aeg nautida kõike, mida Otepää pakkuda suutis, lisaks ka pervareid, kuid keda see ikka heidutab. Hommikupoolikul magasin paar tunnikest, tormasin viimasele tööpäevale, et 14tundi ringi joosta ning sealt edasi sukeldusin taas Otepää ööellu! Seiklusi oli rohkemgi veel kui vaja ning taas pean tõdema, et mulle meeldib, kui inimesed oskavad nii head ja toredad olla! Enne kuute tervitasime kodu, et siis paari tunni pärast ärgata ja randa tormata, kus päike lõõmas ning Tsauki-Tsaukil ja Käpil oli võrguvõistlus. Võtsime viimast, patrasime lõputult vetelpääste ning kahe võrguselliga, peletasime pervaritest pildistajaid ära ja lõpuks saabuski sekundiga torm. Murdis puid ja sasis päid, kuid elasime üle! Rahulolu hinges saabusime Kadriga Tallinnasse koos rekkaparaadiga. Nüüd veedan oma põgusad 20 tundi veel Tallinnas, et siis taas Otepääle minna viimast korda sellel suvel!
Ihhi ja mu parimal vennal on sünnipäev!!! Palju õnnnneeee Junsu :)
Nüüd tuli meelde, et kui suur tõenäosus on kohata inimest Mallorcal, keda sa oled korra elus 6aastat tagasi näinud Itaalias? No päris väike ju, aga täpselt nii juhtuski! Müstika
Remko.

No comments: