Pages

Sunday, April 10, 2011

BBQ

Nädal on olnud busy busy ja unetundidega ei saa just kiidelda.
Teisipäeval olin taas vabatahtlik Studenthouse's, Aarhus Comedy Festivalil sain paraja kõhutäie naerda.
Kolmapäev saabus koos järjekordse ICC üritusega, mille teemaks oli seekord Feels Like Spring. Oi appi, kuidas me seekord feilisime. Koristajad keerasid meile parajalt käru ning kooli peal orienteerumine jäi seega poolikuks.
Neljapäeval käisin tööl, ohjeee, nüüd on 2nädalat vabadust sellest, meeldiv meeldiv! Lisaks sellele väntasime selle tormiga Studenthouse'i Tannuga, ametlikult mu elu raskeim rattaretk. Mobilise Europe oli uskumatult hea, avas taas silmi ning tekitas palju uusi ideid.
Lisaks sellele oli neljapäeval Marta sünnipäev! :) Nii tore, sushi ja pannkoogitort jne, meeldiv!
Reedel aitasin koolis student council'it ning ilmselt liitun ise ka sellega peagi. Taas üks meeldiv õhtu ning laupäev algas sooja päikesega, mis viis lõpuks selleni, et me tegimegi BBQ enda aias :) oooooehhhhh, kui mõnuuussss see oli ning uskumatult palju inimesi tuli lõpuks kohale :)
Aga nüüd tahaks süüa! Hommik algas sellega, et need majaomanikud äratasid meid oma tolmuimejaga üles, mis meil muud teha oli, kui minna linna, istuda muru peal ja oodata 4tundi, et lõpuks ometi maja taas meie päralt oleks. Ja, ohh appi, nad on ikka veel siin! Kuid ilm on megaaa!!!! No nii suvi, kui suvi saab olla.
Ma tahaks siia lisada mustmiljon triljon pilti eilsest tegelikult!
Ja homme.. Barcelona baby here I come!


No comments: