Pages

Thursday, July 7, 2011

Elu on seiklus! Minu Poola!

Ärkad hommikul oma pehmes voodis, issi teeb kohvi ja hommikusööki ning vanavanemad saadavad maasikaid. Kuskile pole kiiret ning soe dušš, elekter, ajalehed ja külmkapp on alati käepärast.

Uskumatult muretu ja mõnus on ikka kodus olla, eriti veel pärast sellist meeletut reisi. Kuid paar sõna siis Poolast. Oma matka alustasime 27.juunil. Plaanid muutusid natuke ning üks hetk leidsimegi ennast Warsawist Luka juurest, kus veetsime paar päeva, elades nagu kuningakassid. Luka tegi meile korraliku linnatiiru ning oooo appi, kui tore oli teda näha ning üldse, ma ei oskaks õnnelikum ollagi selle üle, et me Warsawit külastasime!!! Nii super :) Vanalinn oli üli ilus ning Pierogi, njämm!!!

Peale seda oli aeg liikuda oma telklaagrisse ja HEINEKEN OPEN'ER FESTIVALILE!!!!!!! Oma superarmsate Kadri ja Gabijaga elasime ehtsat festivali elu koos tasuta saadud kuivade kiirnuudlite ning muu nänniga, mida jagati ohtralt. Nautisime Poola luksuslikke tualette, vinget sadamalinna Gdyniad, kümneid tuhandeid inimesi, vihma, tuult, tormi, päikest, telgis magamist ja kõike muud, mis õige festivaliga kaasas käib. Kuid nüüd TÄHTSAIMA osa juurde, nimelt artistid!!! Kõik kontsertid olid lihtsalt uskumatult head!!!! LIVE on ikka midagi hoopis muud. Eelkõige mainiks ära muidugi COLDPLAY, mis oli MEGA! Üle 60 000inimese nende kontserdil. Seejärel üllatas mind superhea live'ga KATE NASH, kellest ma varem väga vaimustuses just polnud. Ja CRYSTAL FIGHTERS, oooo, see oli SUPER! Lisaks sellele olid eriliselt head veel DEADMAU5(!!!!!!), HURTS(super live nagu alati!), The WOMBATS(minu jaoks taas üllatav), JAMES BLAKE, THE STROKES. Peale nende sai veel näha M.I.A.'t, Pulp'i, Cut copy't ja Prince'i, kuid need polnud nii erilised kui muu eelnev.

Võib öelda, et ma jäin 100% rahule! Lisaks veel pluss punktid silent disco'le, mis on reaalselt supervõimas asi! Ja tuhat tänu mu armsatele telgikaaslastele ja huumorile, mida sai rohkem kui küllalt! :D
Rääkides veel poola inimestest, siis no sellist sõbralikkust ja abivalmidust ikka annab otsida, niiiii toredad, kuid jah ingliskeelt nad paraku väga ei oska :D

Nüüd naudin aga pealinna elu ning puhkan pead pehmel voodil enne surfikat, sest seal tuleb taas oma küljed valusaks magada ning elada liiv hammaste vahel.

Päikest!

No comments: