Pages

Monday, August 29, 2011

Amazing Monday!

Kui nüüd aus olla, siis on pidevalt nii palju tegemist, et isegi toidupoodi jõudmisega tekib viimasel ajal raskusi. Seetõttu on ka see blogi vahelduseks natuke unarusse jäänud, kuid täna üritan kõik tasa teha!

Alustame siis kolmapäevast, kui Aarhusesse jõudis uus eestlane Iren, kes elab nüüd nädalakese Tannu toas. Hiljem tegime Yo'ga talle väikse tiiru koolis ning õhtul külastas meie maja taas hunnik eestlasi. Mõned pildid ka siis:
Vana hea Yoana:

Uus eestlane Iren:

Uus eestlane Henri:

Veel üks uus eestlane Sten:

Ning ka Kristjan:

Lisaks neile olid meie pool veel Mihkel, Sander, Romas ja Marti. See aasta sadas siia ikka korralikult eestlasi kohale, just nagu seeni pärast vihma.

Neljapäeval oli esimene disaini tund, kus sai nö KFC'le app'i tehtud. Täitsa fun! Designing Interaction.

Paar esimest hädist sketchi ka:


Peale kooli tormasin Studenthouse'i, kus oli mu esimene vabatahtliku shift peale pikka suve. Seal on uus kohvik ning 5h tööd läks täitsa kiiresti! Lisaks sellele oli Pawel minuga samas vahetuses ning hiljem tulid sinna ka Yo ning Ivan, kellega koos võtsime Petko kampa, nautisime Ibizat ja hip-hopi. Kupe! Meeldiv!

Ibiza Studenthouse'is:



Saabus reede ja Intro Day! Falleraa, tasuta söök ning ohtralt uusi õpilasi! Lisaks sellele nägin lõpuks ka oma armsat Gabijat!
Yo ja Gabijaga andsime Gabija klassile ülesandeid:

Uued:

Edasi kulges õhtu linnas Aarhuse festivali ning üllatuslikult Social'it külastades. Uskumatu, kui palju inimesi festivali raames hetkel linnas liigub. Võimas!

Laupäeva hommikul läksime Ireni, Greete ja Sillega City Hall'i tuurile. Täitsa turisti tunne tekkis, kui üks tore tädike meile giidiks oli. Pilte ka:




AROS'e kunstimuuseumi värviline kaar:





Laupäevast veel nii palju, et peale linnast tulekut küpsetasin kähku mõned muffinid ning siis olidki klassikaaslased kohal. MDC 10D kogunemine! Seekord tuli isegi kolmandik kohale, uskumatu. Super tore oli ning nalja sai rohkem kui küllaga. 


MDC:

Kung fu Nikosega ja taga huumorivend Robbert:

Pühapäev veeres õhtusse koos Interactioni õppimisega. Tegime oma "õppegrupi"koos Yo ja Martaga ning vaevlesime selle databases'iga peaaegu terve päeva.
Tänasest algas uutel Intro Week, mille puhul saime Yo ja Martaga endale ühe multimeedia international klassi. Nädala tutvustus tehtud, tsillisime veidi niisama ja siis oligi aeg taaskordseks vahvaks interactioniks. Järjekordselt veendusin, et sellest tuleb ikka paras katsumus selleks aastaks! Kokku veetsime koolis 10h! Tutoring, Databases, Basement and new students.

Oleme tutorid Nikosega:

Katrinega Basementis:

Mõned uued õpilased ning minu klassikaaslased Basementis:

Uskumatu! Jõudsingi tänaseni välja! Nonii, ma lähen premerin end nüüd magama minekuga. Nägudeni!

No comments: