Pages

Thursday, August 4, 2011

Do what you love!

Aega pole just jalaga segada, aga megalt hea tunne on teha täpselt seda, mis meeldib. Ja loodetavasti jään sinna pidama ka järgmiseks nädalaks :)
Täna nägin oma vahvaid naiskasid ning hiina toidu kõrvalt sai kõvasti lobisetud, meeldiv!
Homme, homme, homme on tsiklipäev, vipiiiiii, ootan!
Päikest!

2 comments:

Lauri said...

Tere :) Olen su blogi lugenud ning mõtlen,et kuidas sa küll Taani tuleku algul hakkama said,nii vara läksid isegi Eestisse tagasi korraks.Siin ikka päris kallis elada.Millal sa töö leidsid ja kuidas? Äkki viitsiksid mõned näpunäited tuua,kuna mul on natuke hädine seis :(

Liina said...

Hei hei :)
Ma tegelikult väga süvenenult seda tööd enne jaanuari otsima ei hakanudki, sest mu vanemad toetavad mind, kuid esimene töö kukkus sülle detsembris tutvuste kaudu ja teise leidsin vist veebruaris, samuti tänu tutvustele.
Ma pole väga palju ise tööd otsinud, sellepärast ei pruugi mu näpunäited ka parimad olla, aga paljud on leidnud kuskilt portaalidest ning muidugi ka nii, et käid stabiilselt ühest kohast teise, jagad oma cv'sid. Tähtis on see, et sa käiksid potensiaalsetes kohtades mitu korda oma CV'd andmas. Päris paljud on saanud nii tööle, sest tööandjad vaatavad, et oled aktiivne ;)