Pages

Wednesday, January 18, 2012

Mambo!

17.01.2012


Hei mu armsad sõbrad!

Hetkel kirjutan wordi ja ma pole täiesti kindel, mida eelmises postituses kajastasin ning mida mitte, sest lood internetiga pole just kiita.

Viimased 2 päeva olen ülikoolis käinud, kohalikku keelt ja kultuuri õppinud ning elu näinud.

Tänase päeva tippsündmuseks kujunes lisaks autokummi lõhkemisele keset ringteed ning swahiili keele Jambo Mambo õppimisele ka ookeani äärde tõttamine ja lohe lennutamine! Ma olen nii õnnelik, et mu varustus on igati tipp topp ja põhiline, et ma selle täitsa ise ka kokku sain ning lohe ka taevasse tõstsin. Taanlased said humoorika vaatepildi osaliseks, kui ma tuult alahinnates umbes 1,5meetri kõrgusel õhus nii 5+meetrit edasi lendasin ja siis liivale maha potsatasin. Judinad käisid läbi ning ühel jalal on nüüd lisamuskel paistetuse näol, kuid tuju see ei rikkunud. Täna sain aru, et lohevarustuse soetamine ja siia tassimine oli ikka 100% kõike seda vaeva väärt!

Lisaks sellele oleme siit aiast kohaliku sõbra Gajanda leidnud, kes viib meid peagi Arushasse kohaliku küla, kraatri ning loomapargi elu imetlema. Can’t wait!

Suhted taanlastega on juba väga heale tasemele jõudnud, nad räägivad inglise keelt! Finally! Esimestel päevadel mõtlesin küll, et peale Jesperi ja Gajandaga rääkimise on mu ainukeseks võimaluseks peegliga rääkida kuni Greete saabumiseni, kuid õnneks liigub kõik ülesmäge!

Õhk on endiselt 30+ kraadi, söök ja jook on endiselt liigagi odavad, et olla tõsi, ookean sillerdab endiselt mu rõdult, ikka veel on uskumatu mõelda, et praegu on Jaanuar, päike loojub ikka veel liiga vara (7pm), minibuss on endiselt inimesi täis topitud ja lämbe, palme vaatan ikka veel imetlusega, kohalikud on endiselt super sõbralikud ja juba nende väheste siin oldud päevade jooksul tunnen, et see on tõeline seiklus! Ma ei kujuta ette, mis saab veel siis, kui me siin rohkem ringi hakkame reisima ning tõelistesse seiklustesse sukeldume.

Päikest Teile!

1 comment:

greete01 said...

I'm superexcited!! :)