Pages

Sunday, January 15, 2012

Mina ja Tanzaanias?!

Kadri ja AM spämmivad mind facebookis nii palju, et ma lihtsalt pean ennast käsile võtma ja siia ka paar rida kirjutama.
Mu Taanis veedetud aeg oli super!!!! Viimane õhtu koos kõikide parimatega oli veel eriti meeliülendav, kuid paraku ei kesta ükski hea asi igavesti. Niisiis asusingi hommikul peale kahe tunnist uinakut teele.
24tundi hiljem avastasin ennast Aafrikast. Öösel kell viis oli nii kuum, et teksade, pusa ja ketsidega jäin vaevu ellu.
Kes veel ei tea, siis kolisin nüüd neljaks järgnevaks kuuks siia, Dar Es Salaami äärelinna, Tanzaaniasse.
Mu elamisest nii palju, et tuba on suur ja avar, rõdu samuti. Rõdult välja vaadates näen palme ja India ookeanit, kohe kuidagi ei saa kurta elamistingimuste pärast :)
Vaade mu rõdult:

Eelnevatest päevadest nii palju, et oleme käinud kesklinnas ja ookeani ääres. Ookeani vesi on soojem kui mullivann, õhk on pidevalt 30+ kraadi, päikese käes on ikka väga raske olla.
Kesklinn on üpris räpane või noh, olgem ausad.. eks siin on ikka kõik teeääred ja jõekesed prahti täis. Inimesed on kõikjal maru sõbralikud.

Täna on tõeline lebo päev olnud. Hommikul ärkasin juba peale kaheksat, meie maja kokk oli meile pannkooke teinud, super mõnus. Lisaks sellele veel värsked arbuusid ja ananassid like always :)
Hiljem lugesin rõdul raamatut ja siis läksime Jesperiga ookeani äärde. Ujusime natuke aega selles super soojas vees ning seejärel läksime kohalikku rannabaari, mis kuulub ühele prantslannale. Seal sai natuke kohalikega juttu aetud, pilte tehtud ja niisama lebotatud. Sellel hetkel mõtlesin küll, et ma olen ikka super õnnelik inimene, et ma siin olen :) Lausa uskumatu, et tegelikult on ju jaanuar!

Praeguseks kõik, peagi kirjutan ehk väheke informatiivsemalt ning lisan pilte ka, kuid hetkel on siin nii kehv interneti ühendus, et lükkan need tegemised mõnda teise päeva ;)