Pages

Tuesday, January 1, 2013

Tere 2013!

Esiteks sooviksin kõigile imeilusat ning edukat uut aastat!

Peaksin vist kohe ära mainima, et sellest tuleb üks pikk postitus koos paljude meeleolukate piltidega. Põhjus, miks ma varem siia kirjutanud pole, on ajapuudus. Viimane kuu 2012 aastast on lennanud tõelise kiirusega! 

Alustame siis aastavahetusest, mis möödus armsate inimeste seltsis koos hea toidu ning meeldiva huumoriga. Matu kokkas meile Kati residentsis imehead toitu, Pirita rand pakkus imelise võimaluse ilutulestiku jälgimiseks ning 2013 aasta esimesed tunnid said mööda saadetud linnas.






30. ja 31.detsembril sai Otepääl käidud koos Kadri, Pireti ja iirlastega. Kuutsekal sai palju nalja koos seitsme algajaga ning Comeback oli täis tuttavaid nägusid. Otepää on ikka igati imeline koht!






Vahepeal jõudsime veel Tannuga pulli teha ning käisime suusaradu vallutamas. Võimas!




29.detsembril sai taas Draakoneid kuulamas käidud. Rock Cafe kontsert osutus veelgi paremaks kui Malmö oma. Imeliselt hea muusika!






Enne aastavahetust sai veel palju toredaid inimesi nähtud, Ireni juures, Studios, Katuses, Sfääris, Emperoris ja paljudes muudes toredates kohtades aega veedetud ning Eesti elu nauditud.

Aia ja Tannuga Emperoris:







26.detsembril sai oma ägedate naiskadega Katuses aega veedetud ning 28.detsembril oli aeg üheks super mõnusaks naistekaks Kati juures koos sushi ja mojitodega. Tõeline kvaliteetaeg!








Enne 20.detsembrit sai veel Taanis palju asju ära tehtud eesotsas rohke õppimise, prantsuse restoranis töö leidmise ning koodimisega. Suurimaks katsumuseks osutus Sofi Oksaneni uue raamatu "Kuid tuvid kadusid" kodulehe tegemine, mida saate uurida siit: www.tuvid.ee




Jõulukuust meenub veel 2.detsember, kui Taanis laia lund hakkas sadama, liiklus seiskus ning meie Aleksi ja Ireniga Rust'is käisime:



Peale lumepaanikat ning selle sulamist sai veel Kopenhaageni Design Centre'it külastatud ning tuledesäras linna nauditud:

Copenhagen Design Centre:







Big Apple:




Tõeline must-go koht talvises Kopenhaagenis on kindlasti ka maagiline Tivoli. Tõeline tuledesära ja jõuluhõng. Tundsin ennast kui 5-aastane, kes on sellest tuledemängust lummatud:









Lisaks sellele sai ka Malmös käidud, vihmast ilma trötsitud, Malmö Design Centre'it külastatud ning hirmsuures kaubanduskeskuses poodeldud. Malmö:








Malmö Vapiano - yes please!




Enne Eestisse naasmist olin taaskord kultuurne ning käisin ARKEN'i kunstimuuseumis - soovitan!













Imeline Ishoj rand ja vaade tuulikutele:




India näitust ma tegelikult ei soovitaks, kuid siiski oli huvitav midagi nii erinevast kultuurist näha: 


Ja nüüd veel natuke pilte imelisest Kopenhaageni elust:

Mu uus lemmikkoht Kopenhaagenis - Bolsje Fabrikken ehk Candy Factory. Värvilised seinad, hästi palju häid artiste live's ning huvitavad inimesed. Paraku on mul sellest kohast vaid üks hägune pilt seinast:

Vahepeal õppisin lõhet sööma - njomm!

Lumepaanika:





Nonii, aitab ka! Sellest sai nüüd üks äärmiselt pikk postitus. Üritan edaspidi ikka tihemini siia sattuda. Hej hej!

2 comments:

greete01 said...

Supperpostitus!! :)

Ja õnne uue töökoha puhul! ajeeee

Liina said...

Aitäh aitäh :))