Pages

Sunday, March 10, 2013

Päike, tuul ja lumi

Viimased paar nädalat olen koolis kindlasti rohkem aega veetnud kui kodus. Kolmapäeva õhtul saabus lõpuks see õnnis moment, kui andsime oma projekti sisse ja nautisime grupikaaslastega pitsat ja veini.


Kui ajaratast natuke tagasi keerata, siis eelmine nädalavahetus külastasin üle pika aja Aarhust, sain otseloomulikult kõigi kõige olulisemate inimestega kokku, tegin hunniku pilte ja nautisin, kuidas kõik mind oma dinner'ite ja brunch'idega toitsid. Hea elu seal Aarhuses ikka! 

Siis kui Gabija mulle kalkunit küpsetas:
 

Tannu grib:



Adam:

Shen Mao:


Tannu Trololoo to the max:

Päike! 

Godsbanen:


 Ei jaksa suve ära oodata, et Godsbanen'i katusele tsillima minna:



Naljakas on see, et mul on Aarhusest hunnikus pilte ja Kopenhaagenist peaaegu üldse mitte. Ühesõnaga pildimaterjal puudub, kuid neljapäeval oli Bakken'is üks mõnus üritus koos sädeluse, hip-hopi, Eloq'i, Emil Lange, Slugabed'i ja teistega! Respekt dj'dele!

Reedel otsustasime roomie'dega naistepäeva tähistada ja käisime hiinakas:


Reede jätkus rõõõmsalt ühika ja Drone lainel. Drones tegutseb hetkel ilmselt mõni tippvaras, vaid üksikutel jääb telefon pihku peale sealt väljumist. Minu panni ei tahtnud keegi, kuid Iren vaeseke langes varaste ohvriks.
Peale laupäevast tööpäeva istusin Artise, Kristapsi ja Kreeduga Kung Fu kokteilibaaris, nautisin öist tormi ning lõppude lõpuks suutsin kuidagi ikka selle tuulega võideldes koju jõuda. 

Ilmast rääkides.. eelmine nädal tundsin tulist kevade saabumist, kui mul pusa väel päikese käes palav hakkas ning kõik inimesed nahkjakkidega mööda linna baikisid. Paraku ei kestnud see paradiis igavesti ning täna sadas natuke isegi lund. 

12 päeva veel lume, päikese ja paradiisini! 

:)




No comments: