Pages

Tuesday, April 9, 2013

Last day of chilling!

Nii naljakas on lõpuks üksinda enda toas olla. Viimase 2,5nädala jooksul olen küll vist 24/7 inimestest ümbritsetud olnud ning elu on tõeline lill olnud! Tegelikult olengi juba vaikselt sellest tsillimisest väsinud ning homsest algab jälle kiire kool-töö-taani keel elu.

Vahepealsest nii palju, et Alex kolis Kopenhaagenisse! Falleraa, tähistasime seda Kathrine'i pool, kus ainukeseks internationaliks peale meie oli Richi. Lisaks sellele käisime Christianias "Science and cocktails" õhtul, kus Bruce Hood andis huvitava loengu teemal "The Self Illusion". Igati mõnus ning hariv õhtu.
My bros: Richi ja Alex:


 Pühapäeval jätkasime Alexi kolimise tähistamist ning käisime sushikas 
(emme, kala on ju tervislik, eks!)

Ja esmaspäeval saabus Marta Kopenhaagenisse! Mu rõõm oli ääretu! :) 
Käisin ta klassiga Den Bla Planet'is ning nautisin vee-elukaid. Lihtsalt võrratu!










Kevadist päikesepaistelist esmaspäeva jätkasime linnatuuriga, kõndisime ohtralt ringi ning nägime ära enamuse Kopenhaageni vaatamisväärsustest. Õhtu lõpetasime koos Marta klassikaaslastega nende hostel Generator'i hubases nurgakeses koos Pink Panther'itega. 




Täna hommikul külastas mind üllatuslikult Gabija ning peale tema külaskäiku suundusime Marta ja ta klassikaaslastega firmasse Normann Copenhagen ning seejärel oli taas aeg linnas ringi tuuritada, päikest nautida ja Big Apple'is mõnuleda.






Passionfruit-ananass-õun! Super smoothie!




Juhhei ja sellega mu päikeseline puhkus lõppeski! Nüüd on aeg asjalikuks hakata! Oehh, aga ma pean ütlema, et see päikese ja kevade saabumine Taani on mulle tõelise naeratuse näole võlunud. Loodame, et see kestab! :) 

Päikest Teile!

No comments: