Pages

Wednesday, September 7, 2011

Happiness

Heiii naised ja mehed! Olen elus ja mitte väga terve, kuid siiski täis positiivsust ja tahet siia nüüd paar reakest kirja panna.
Omg, ma ei tea, kust alustada, kuid vahepeal oli mega busy tutor week, mis jooksutas hingetuks ning koos interactioniga võttis see mult viimsegi raasu energiat.
Lisaks sellele töötasin neli päeva järjest. neljap õhtu GazStation ja Sam's->reede hommikul tööle-> edasi otse intro party'le aitama->hommikul tööle-> edasi HQ Balkan Beats DK->hommikul tööle-> edasi KOJU(lõpuks ometi)-> esmasp hommikul tööle-> rattaga eksisin ära->otse kooli->tappev interaction jne.

Mõned pildid sellest, kuidas minu 1.september välja nägi: Kool, disainis video projekt, Olympiade i Mindeparken(terve päev korraldamist jne), õhtune GazStation ja Sam's:

Hädine video sketch :D

Peale seda, kui mu finantsi tiim ennast Mindeparkenis riidest lahti pidi koorima:


Õhtune Sam's:

Reedene Intro Party BAAA's:
Yo ja endine klassivend Bogdan:

Supertoreda Nikosega, kes mulle panda mütsi kinkis :)) 

Trolololoo face'idega Robbert ning Tannu:

Sandra!

BAAA Canteen:

Väheke loodust ka!


Jalad sooja merevette!

Hotell :)

Ja TÄNA oli mega pikk päev interactionit (loe: mu aju kuumenes üle) ning peale seda läksime Tannuga CAN BLAU'sse! No on see alles restoran! Söögid olid meeeeeeeletult head!!! Ja sellist juustukooki ei ületa miski! Kuid me pingutasime söömisega "kergelt" üle ja pärast polnud enam just kõige parem olla.
Hunnik üliiiii head sööki:
Salad with shrimps etc:

Cheese:

Shrimps:


My lamb:


Cheesecake!!!


Tänaseks aitab! Õnnitlen neid, kes siia lõppu selle lugemisega jõudsid! :) 
Homme ICC Evening! Ülehomme korraldame dinneri uutele! Laup Maariti BD! Järgmine nv 3päevane freshers trip! Sellega lõpetangi tänaseks.
Ikka ja jälle soovin päikest nii teile kui ka endale! :)

2 comments:

Kadri said...

Müts on küll maru tore. :)
Jalutasin andrega Leedus, oli vist ikka Leedus, ja siis ühel naisel oli ka üks pandaga T-särk seljas. Ütlesin siis Andrele, ``Liina oleks selle särgi sellelt naiselt kindlasti seljast kiskunud´´.

Liina said...

Hahahaaa :D tõsi lugu! Kõik, mis on pandaga ahvatleb mind :)