Pages

Tuesday, September 13, 2011

Rules by Niels: *NO NULLS!!! *NO REDUNDANCE!!!

Viimasel ajal satun siia kuidagi maru harva. Ilmselt on asi selles, et eelmine aasta oli mul vabu hetki väheke rohkem kui nüüd.
Neljapäev oli siis tore ICC International Evening :) Need üritused toovad alati naeratuse näole ning seekord oli seal lausa 135inimest. Rekordarv osalejaid! Pildid ja video üritusest:


Egle, mina, Yo..

Bamboo:

Abistajad Greete ja Stig:

Kaartide-toolide-istumise mäng:

Taanlaste flip-cup mäng:

Neljapäevale järgnes väsitav reede, mis algas varavalges tööle minemisega(kooli mul reedel polnud), seejärel väntasin kibekiirelt Fotex'isse ja kohtusin Yo, Maria, Bamboo ja Nikosega. Tegime korraliku shoppingu, et oma esimese aasta 40'l näljasel multimeedia õpilasel kõhud täis sööta :) 

Natuke toitu:

Maria, Bamboo, Nikos, Yo, mina:

Sellele järgnes korralik käruralli üles mäkke ning paari tunnine kokkamine/koristamine/ettevalmistus meie pool. Peagi olidki kõik fresherid kohal ja lõbu oligi garanteeritud! Edasi käisime veel Studenthouse'is ja sellega see kogu trall lõppeski. 

Kokkamine ja dinner:





Laupäeval sain natuke tarku asju aetud, õpitud jne ning siis sadas Nikos siia. Muidugi liitusid ka Bamboo ja Maria. Päike paistis, sõime dinnerist ülejäänud küpsiseid, jõime teed ja kohvi meie rõdul, mega mõnus!!! 










Edasi Maariti sünnale Green Academy'sse, mis oli niiiiiii tore, sest ma polnud nii ammu Green Academy inimesi näinud ja Kirsi oli USA'st tagasi ja kõik oli kuidagi megalt meeldiv. Korraks veel HQ ja siis koju tuttu. 
Maariti õnn nähes panni:

Tõestus, et Kirsi tagasi on:


Nüüd siis pühapäevast. SAUNAKAS! Ojee, esimest korda elus suutsin vist sauna nautida, Greete üritas meid küll Sillega ikka korralikult kuumusega lämmatada, kuid meie pidasime vapralt vastu! Lisaks sellele itaaliapärane pasta ja ohtralt jutuvada :) Nautimus!

Eile jõudis Marta tagasi ning koolis pidasid hollandi tüübid loengut, millele järgnes mitu tundi tapvat interactionit. Õhtul sadas padukat, räpituju ja beat box Yo'ga ning hiljem super-hüper-südantsoojendav-ja-tuju-parandav skype perega!
Minu skype kõne lõpuks oli muidugi ülemine korrus taas rahvast täis: Petko, Yo, Tannu, Bamboo, Egle, Maria. No mis ma oskan kosta... vähemalt saime tänaseks hand-in'i tehtud ning artiklid loetud.

Jälle koostasin siia raamatu, kuid järgmiste seiklusteni! Sest neid aina tuleb ja tuleb! Karaoke, Freshers trip, Mentor program jpm ;) 

Täna soovin teile palju kuldseid õunu ja laitmatut tervist!

No comments: