Pages

Saturday, October 8, 2011

http://www.stereomood.com/mood/happy

Oh well reedene LOOPTROOP oli jälle üle mägede ja maade hea! Käisime Yo'ga ainult ühel Aarhus Took It festivali päeval, kuid seal oli lisaks Looptroopile veel hunnik minule seni tundmatuid taani räppareid, kes tõesti üllatasid meid. Kindlasti kõige paremini kulutatud 200dkk seni!




Enne seda läksime Yo'ga Greete, Bethi ja teiste korraldatud üritusele, kuhu küll paraku tuli kohale üsna vähe inimesi, kuid sellegi poolest oli meil igati tore istuda Tog Nag Ni's (kohe kindlasti kirjutasin selle valesti) ja jälgida, kuidas taanlased jalgpallile kaasa elasid. 

Neljapäevast nii palju, et peale ajusurma Blender 3D's ning tööd, läksime Gabijaga Studenthouse'i, kus toimus vabatahtlike kokkutulek. Lisasin ennast siis ka rõõmsalt international gruppi, no eks näeb, kas seekord jõuan meeting'utele ka. Natuke kripeldama jäi, et ma valgustuse gruppi ennast ei lisanud, kuid natuke on ehk veel aega mõelda selle üle. Seegi õhtu möödus meeletult toredalt koos teiste vabatahtlike gruppidega tutvudes ning rõõmsalt tasuta toitu nosides.

Täna töötasin jälle nii, et vähe polnud, ilmselt homme ka, oh seda rõõmu. Tegelikult on aega koguaeg nagu puudu, homsega pean jõudma tööle, Riskovisse kossu/jalkat/võrku mängima ning kuskilt tuleb leida aeg, et kooli jaoks 13minutiline lühifilm ära filmida, sest kaamera peab esmaspäeva hommikul kell 8 taas koolis olema. Saab olema tegus päev! Ausalt öeldes ma üldse ei kurda, sest kohe on ju NELJAPÄEV! Tegelikult ootan küll reedet rohkem, sest mõte sellest öö veetmisest bussis ei tundu just kõige ahvatlevam, kuid oh oh ooo, kuidas tahaks juba kohal olla!

Vahvat laupäeva õhtut! 

2 comments:

greete01 said...

peaaegu :D:D:D
Tir Na Nog :D

Liina said...

hahaaa :D:D Maru raske on seda meelde jätta