Pages

Wednesday, October 5, 2011

Mentor program! First meeting!

Ma lihtsalt pean rääkima tänasest päevast, sest mul on tunne, et see mingil põhjusel lihtsalt on tähtis päev.
Hommikul kell 11 algas siis Mentor Program Kick-off. Astusime ruumi, kus olid lauad ilusti paigutatud, veepudelid, nimesildid, brožüürid ilusti laudadel ning kohvi ja puuviljad ootamas meid. Rikke ja teised tervitasid rõõmsalt ning siis algaski programmi tutvustav osa, mille käigus leidsime juba uusi tutvusi.
Peale seda light lunch canteen'is ning edasi läksime teise majja, kus ootas meid hakkamist täis naine koos mängudega, mis vapustasid meie aju ning panid iga raku kiiremini mõtlema. Olime gruppides ja lahendasime loogikaülesandeid ajale.
Peale sellist mõttetööd liikusime tagasi kooli, kus olid taaskord lauad kenasti kaetud koos veinipokaalide ja suupistetega, mida minu silmad veel enne polnud näinud. Siis oligi aeg oma mentorit esimest korda näha ning temaga juttu ajada. Uskumatu, kui palju kasulikku informatsiooni ma enda mentorilt sain, nüüd tuleb lihtsalt seda veelgi ära kasutada. Ilmselt kohtun temaga juba taas järgmisel nädalal. Minu mentor omab siis firmat, millega ta alustas samal ajal, kui õppis multimeedia disaini meie koolis. Ma ei saaks õnnelikum ollagi oma valiku üle mentori suhtes.
Praegu tulime Yoanaga jõusaalist ning tuju on lihtsalt vapustavalt hea. Selliseid päevi võiks tihedamini olla,  paneb naeratama!

1 comment:

greete01 said...

nii tore! :)

ma ei mäleta miks, aga ma ei signinud en uppi selle mentori progre jaoks...