Pages

Thursday, December 1, 2011

Piletid Taskus!!!!!

Kas Te olete kunagi lugenud neid Mark Twain'i s6nu siin vasakul nende mullide all? Kuldsed s6nad!


No kes oleks arvanud, et ma p2riselt l2hengi?! Kolm kuud tagasi ei osanud ma seda uneski ette n2ha. Kaks kuud tagasi olin t2ielikult segaduses. Kuu aega tagasi ootasin vastuseid ja olin nii mitmegi valiku vahel. Ja t2na, t2na on mul pilet taskus, 2revus hinges ja naeratus n2ol, oi oi kui suur naeratus! Raske s6nadessegi panna, kui suur on mu ootus2revus ja vaimustus!

Nyyd r22gin siis, mis vahepeal juhtunud on. Teisip2eval lykkasime oma pidulikud riided selga ning l2ksime kooli, kus toimus uhke stippide jagamine. Yle tunni aja kuulasime taani keelseid k6nesid ning laulsime. Sellele j2rgnes stippide k2tte andmine, peale mida saime head ja paremat syya ja juua. Tuju oli nii hea ja ma t2histasin seda koos oma siinsete parimate Yo ja Gabijaga. Hiljem leidsime kodust veel yhe huvitava yllatuse ning tuju oli rohkemgi veel kui laes. 
Yks 6htu oli 22rmiselt kaunis p2ikeseloojang:

Oma kullatykkidega teisip2eval:

Aga tegelikult l2hen nyyd oma 3D ja Maya juurde tagasi, sest falleraa, projektide t2htajad on liigagi l2hedal ning kolmas semester tuleks ikka enne liigset r66mustamist 2ra l6petada. T2nu disaini 6petajale on 6nneks motivatsioon laes ning vaim valmis tegutsemiseks.

Loodan, et teil k6igil l2heb ka k6ik super h2sti! :)

2 comments:

Kadri said...

Mul on MAAILMA HEA MEEL Sinu üle! Juhei!!!! :)

Liina said...

:)) jeeei, mul on ka hea meel