Pages

Tuesday, December 13, 2011

Prank Marathon!!!

Ilmselt on see mu viimane postitus siit armsast Aarhusest enne Eestisse naasmist, kuid viimane n2dal on olnud midagi super armast, v6imatu on kirjeldada, kui v2ga ma seda taga hakkan igatsema.
Aga okei, see selleks, ma ei taha sellest mingit nutublogi teha, kuid jah, just praegu kolisin siit oma 40-50kilo asju v2lja ja enda armsa toa 2ra andmine on hirmutavalt l2hedale j6udnud.

R66msamalt poolelt on mul t2na ohtralt pilte, mida siia lisada. N2iteks oli meil neljap2eval ICC 6htu, oehh kui super! J6ulus88k, kingituste m2ng, j6ululaulud jne. K6ik k6ige lemmikumad inimesed olid kohal ning nalja sai rohkem kui kyllaga!!!
P2kapikud :)

Tegime komme:

:)

Reedel oli siis 60+ inimest siin v2ikeses majakeses. Kartulipannkoogid, koristusmaraton ja piknik mere 22res on reede ja laup2eva m2rks6nad.



Tegelikult oli super hea m6te laup2eval autoga mere 22rde s6ita ning Kasper ja Ingus olid lausa nii geniaalsed, et v6tsid pikniku teki, kyynlad, klaasid ja gl8ggi kaasa. Super tore!
T2iskuu ja meri:


Piknik:

Pyhap2eval tegime perekond kahe ehk meie maja supertoredate inimestega Christmas Dinner'i! Tannu oli nii tubli, et pesi terve maja puhtaks ja t6stis m88bli ymber. Whoop whoop kui hubaseks k6ik muutus!
Meie j6ulukuusk:

Kypsetamine:





Kingid Kuuse all:


My second family:


Eile oli muahh muahh parim koolip2ev yldse!!! Meie poisid v6itsid oma treileriga esimese koha ja me veetsime pool p2eva kooli canteen'is seda t2histades koos Yoana, Marta ning nelja toreda idioodi Nikose, Aivise, Nikolay ja Dainiusega, seej2rel top-up loengule ja meie poole. Sain super armsa maali endale koos s6prade joonistuste-kirjutistega. Hiljem sai veel tiba koolis k2idud ja sellega see p2ev l2bi saigi.


T2na aitasin Adamit ta portfoolioga ning Nikos tegi ka meist v2ikest photoshoot'i! Siin see on:







Oh no. T2nane 6htu oli T2IESTI tavaline, kuni hetkeni mil ma peaaegu kausit2ie vett p2he sain, sest poisid otsustasid hakata prankima. J2rgmine prank nende poolt oli see, kui ma astusin tuppa ja falleraa, kogu mu m88bel oli kadunud.. ja selle all m6tlen ma seda, et isegi voodit ega ehete karpi polnud enam siin. Mina suutsin vaid v2ikse pranki Adamile teha, kui panin soola tee sisse, kuid paistab, et j2rgmised 4p2eva tuleb siin k6va battle! 6igemini war lausa!
Kohtumiseni Eestis! :)

1 comment:

greete01 said...

hahahah, nii hea :)

top-up loeng??? we didn't have that :D