Pages

Friday, September 7, 2012

Sunny roof ja päikeseline elu suurlinnas

Mulle meenus just üks super tore kuupäev Eestist. 14.august! Päev, kui me terve enda trenniga Bruno juures kokku saime, vanu aegu meenutasime ja lapsepõlve pilte vaatasime :)

Kopist nii palju, et waowawiiia, kuidas aeg siin lendab ja kui kiire koguaeg on! Kool on üli intensiivne, lisaks sellele kaks korda nädalas 4h taani keelt, kooli välised grupitööd, team buildingud ja kogu muu sotsiaalne elu.
Video meie lühiprojekti valmimisest. Loodan, et naudite!

Mõned visandid:


Viimane nädal oli koolis super lahe tänu Sunny Roof projektile, mis hõlmas enda alla küll palju tööd ja vaeva, kuid õnneks jäi aega ka grupiga ühiseid hommiku - ning lõunasööke nautida ja pargis maalida. Grupist veel nii palju, et see elu siin on ikka üsna kirev koos venezueelalaste ning indialastega, lausa lust!
Mu super ägeda arhitektuuriga kooli rõdu:

Lõuna grupiga:

Pargis maalimas:



Eile käisime klassikaaslastega Kopenhaageni võlusid nautimas ning peale taani keelt sain Lauraga kokku! Oh rõõmu.
Täna saime esimese päris projekti, mille client brief on esmaspäeval. Hetkel võin nii palju öelda, et meie kliendiks on Creative Digital Agency Konstellation (http://www.konstellation.dk/) ning case on seotud firmaga Living Energy (http://www.le.dk/). Tundub super põnev ja hetkel pole muud teha, kui oodata esmaspäeva, et rohkem kogu projekti kohta teada saada.
Täna tuleb Alex külla ja KEA's on IntroParty. Falleraa!

Olge ilusad ja ägedad!

No comments: