Pages

Sunday, February 3, 2013

22 viimane taks

Saigi see imeline nädal läbi. Palju imemaitsvat toitu, häid sõpru, kauneid sünnipäevakaarte, lilli, pakke, head tuju ning tähistamist. Tõeliselt suur aitäh kõigile, kes selle nii armsaks tegid! :)

Esmaspäeval algas kool koos mu armsate nägemise, uue semestri tervitamise ja tutvustava päevaga.

Esmaspäeval oli veel mu roomie Zane sünnipäev. Seda tähistasime India restoranis koos Karinaga. Sõime ennast lõhki ja rohkemgi veel. Omanik kandis resto poolt toitu ja jooke lauale nii et vähe polnud ja meie olime heas tujus ning muudkui mugisime. Kõht oli teisipäevani täis -jeei.


Kuhjaga toitu ja rohkemgi veel:

Järgmiseks imeliseks sündmuseks oli paki saabumine Eestist! Suuur aitäh kodustele! Sain nii palju kommivarusid, et elan sellega vist kevadeni ära. Seejärel hakkas sadama postkaarte ja siis oligi käes neljapäev, mis tõi hulganisti õnnitlusi, lilli, komme ja Alexi. Õhtul läksime koos sünnipäevalise Ireni ja teistega running sushisse ennast taaskord lõhki sööma. No nii hea lihtsalt!!!!!!!



31.jaanuari lapsed:


Kodust tuli pakk koos hea ja paremaga:

Muidugi valmistasin endale ka kirjut koera! Traditsioonid kestavad:


Peale reedest koolipäeva ja pikka ootamist oligi aeg friday/intro bar'iks. Tähistasime klassikaaslaste ja Alexiga mu sünnipäeva ning tervitasime uusi õpilasi.

Mu lemmikud Daniel, Casper ja Alex:

Tim'i ja Kate'iga:

Reede jätkus minu pool, kuhu tulid ka Gabija, Iren, Herlevi inimesed ning paar Ireni klassikaaslast. No mis ma oskan öelda.. quiche tuli hästi välja, kuid kui aus olla, siis olime me Ireniga ikka maailma halvimad host'id. Ei minul ega Irenil polnud jaksu teistega linna edasi minna ning nii me siis saatsimegi oma külalised ilma sünnipäevalasteta pidutsema. 

Laupäev ja pühapäev möödusid rahulikult domino, Ireni, Alexi, Gabija, söögi, töö ning õppimise seltsis ja nüüd ongi aeg ennast uueks nädalaks valmis seada. Aeg taas tervislikuks hakata, et selle nädala mugimine suveks nulli saada. Adios! Kaunist nädalat!

No comments: