Pages

Thursday, February 21, 2013

Fields'i peekon

Juhhei ja traalivaali, pole siia jälle pikka aega jõudnud. Tänase tööpäeva lõpp tõi üllatuse, et võitsin 3 piletit homsele Aarhuses toimuvale Nicky Romero'le... cool story, aga paraku pole mul vähimatki lootust sinna minna.

Eelmine nädal oli võimas: üle 42tunni tööd, 4koolipäeva, üks firma külastus (MEC Global), juuksur ning teisipäevane Paula imearmas sünnipäev koos laimi-toorjuustukoogi, veini ja klassikaaslastega! Jalalihased kannatasid selle kreisi nädala välja ning pühapäeval sai lõpuks mustad kotid silmade alt välja magatud. Lisaks sellele uurisin ümbrust ning avastasin 10-15-minutilise teekonna kauguselt armsa Svanemolleni ranna, kunagise Tuborgi vabrikukompleksi ning hulganisti modernse arhitektuuriga maju. Pühapäeva õhtul kostitasin ennast sushiga ning tundsin rõõmu ühest vabast päevast.









See nädal algas uue projektiga, kliendiks on seekord Harboe, kes lööb laineid nii mõnelgi pool maailmas õlle ekspordiga. Meie ülesandeks on neile ideid anda/ kontseptsioon luua aasia-turule sisenemiseks. Siiani on nad edukad olnud nii Taiwanis kui ka Hong Kongis ning nüüd on aeg Hiina poole vaatama hakata. Võite viis korda arvata, kui lemmik ja südamelähedane see projekt mulle on! Kolmapäeval skypesime ühe MEC'i töötajaga, kes hetkel Shanghais töötab ning meile kohalikku turgu äärmiselt hästi tutvustas.




Lisaks sellele hakkan ma alla andma Fields'i (Taani suurim kaubanduskeskuse) külastamisega. Esmaspäeval lakkasid metrood töötamast, kui sinna teel olin, mis ühtlasi ka katkestas mu püüded sinna sel päeval jõuda. Kolmapäeval töötasid küll metrood ning jõudsin kenasti Fields'i kohale, kuid peale paari poe külastust hakkas tuletõrjealarm tööle ning meid kupatati sealt välja. Täna lugesin lehest, et eilse tuletõrjealarmi põhjuseks oli kärssama läinud peekon :D no halleluuja, koomiline lugu küll.

Viimasel ajal kummitab mu peas see kolmnurk, kus ühes nurgas on kool, teises töö ja kolmandas sotsiaalne elu. Valima peab kaks... mis jõuabki ringiga selleni tagasi, et sotsiaalne elu on viimasel ajal vaid unenägudes, kuid unenägude nägemiseks peab magama, milleks ka aega pole...

Selle mõtteteraga lõpetangi tänaseks ning lähen uinun mõneks tunniks, et homme värskelt Matas'e Club'i imelistest turundusnippidest miskit kõrvataha panna.

Kaunist nädalalõppu!

No comments: