Pages

Monday, November 7, 2011

Don't exist, live!!!!

Hei hou! Hea tuju on ilusti kenasti ikka veel minuga ning loodetavasti ei kao see lähiajal kuhugi!

Kolmapäeval oli mu lemmik Rangleklods Headquartersis! Jätsin isegi AROS'e külastuse ära ning läksin ja nautisin head kontserti koos oma lemmikute piigadega. Super oli taaskord!
Muide, sügis tuli koos kollaste lehtedega:



Neljapäeval oli meil nö perekondlik õhtusöök koos majaelanikega. Hiljem otsustas Renars, et oleks tark tegu natuke paanikat tekitada, mille tagajärjel oli meie köök täis klaasikilde ja verd. Õhtu lõpetas dokumentaalfilm mingist USA nõiast, mis ei mõjunud mentaalselt küll just kuigi hästi. Sellele mõeldes on siiani kõhe.
Plaasterdasime Renarsi kätt:

Reedel üritasime AROS'esse minna, kuid nagu ikka, ei õnnestunud. Mina nautisin tuledes linna pildistamist:


City hall:


AROS:

Edasi oli aeg Marta poole minna. Appi, oli see alles mõnus. Marja/puuvilja kokteilid ja meeletult hea seltskond. Lisaks sellele oli Marta kirjut koera teinud, mis viis lausa keele alla!


Marta kadestamisväärse kodu detailid:



Superhead maasikakokteilid:

Sandra:


Melon-mint!

Hiljem läksime linna, mis oli inimesi paksult täis. Jõuluõlu tuli välja ning nii need taanlased seda siis tähistasidki. Mina sain saagiks tervelt kolm sinist mütsi. Socialis kohtusime veel sünnipäevalapse Aivisega ning ka Nikos ja kõik teised olid seal. Igati vahva!

Laupäeva hommikul tegime mäki home deliverit Martale ning Yo otsustas lapsepõlve meenutada:

Ilus sügis:


Peale Marta külastust suundusime Secondhand Bazaarile:


Ning seejärel oli aeg uuesti üritada AROS'esse minna, seekord läks hästi. Ma lihtsalt pean mainima, et ma jumaldan seda kohta!!!

Rainbow, mida on üle terve linna näha:









Mega, mega hea Olafur Eliasson'i näitus:







Värvilise suitsuga tuba, kus jäime hätta väljapääsu leidmisega:

Maagiline vihm:




Vihmavarjud:

Suur poiss ka:





Laupäev pakkus lisaks kunstile veel ka ühte head hip-hop/dubstep üritust, mille mu armas Adina korraldas. Enne seda külastasime Yo'ga Cristina uut elamist ning seejärel liikusime Skjoldhojsse. Seekord tutvusin uute vahvate eestlastega ning sain Brabrandi järve ääres turistina käia ja vett katsuda.


Täna tegime taas projekti, hiljem soetasime sibulasupi materjali, nutsime ohtralt neid kuut sibulat hakkides ning seejärel käisin Gabijaga kohvikus, kus ma lubasin endale ühe rohelise tee vahelduseks veele. Esimene puhastuspäev on läbi, Yoana andis juba alla, eks siis paistab, kuidas minul läheb.

Isuäratav, eks?!


Oeh, pilte sai nüüd küll ohtralt. Head ööd!